Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فارس از قزوین، میثم پیله فروش از دفتر خبرگزاری فارس استان قزوین بازدید کرد.

وی در جریان این بازدید با اشاره به اقدام مهم دولت در چند هفته اخیر مبنی بر کمک به سرمایه در گردش واحدها جهت تامین نهاده‌ها و پیشرو بودن استان در این زمینه، اظهار کرد: به دستور استاندار قزوین در شورای تامین استان، مکتوب به بانک کشاورزی ابلاغ شده که تمام محدودیت‌های دریافت وام برای واحدهایی که از تغییر شیوه پرداخت یارانه آسیب دیده‌اند، تا سه ماه آینده لغو و تعلیق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار قزوین تصریح کرد: واحدهایی که چک برگشتی دارند، بدهکار بانکی هستند، صورت مالی ندارند، بدهکار تامین اجتماعی یا مالیاتی باشند می‌توانند وام دریافت کنند، در این راستا واحدهای تولیدی دامی و مرغداری به طور گسترده در حال دریافت وام‌های ارزان قیمت هستند و حتی به تولیدکنندگانی که در عرصه‌های مختلف فعالیت دارند همچون تولیدکنندگان مواد غذایی، وام‌های سنگین و قابل توجه در حال پرداخت است.

پیله فروش با اشاره به روند اجرای طرح اصلاح یارانه ها توسط دولت سیزدهم، افزود: دولت به جای حمایت از واردکننده، با پرداخت وام‌های ارزان قیمت با کمترین محدودیت به تولیدکننده، از آن حمایت می‌کند، از سویی منابع در اختیار مصرف‌کننده قرار می‌گیرد تا قدرت خریدش تا حدودی حفظ شود.

زمینه‌های اقتصادی برای دانش‌بنیان کردن تولید فراهم است

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار قزوین ادامه داد: اگر تولیدکننده بتواند مقیاس تولید را اقتصادی کند و روش‌های تولید خود را بر پایه علم و دانش متمرکز کند برنده است اما اگر تولیدکننده‌ای همچنان بخواهد برای تولید از شیوه‌های گذشته استفاده کند، از رقابت عقب‌ می‌ماند.

وی اضافه کرد: اگر در عرصه کشاورزی بخواهیم تولید را دانش بنیان کنیم زمینه‌های اقتصادی برای دانش بنیان کردن تولید وجود دارد به دلیل اینکه دانش بنیان شدن به مدیریت ارزان‌تر و باکیفیت تر تولید کمک می‌کند.

پیله فروش ادامه داد: برای کمک به مردم مالیات بر ارزش افزوده نهاده‌ها حتی گندم، گوشت و حبوبات از ۹ درصد به یک درصد کاهش یافته که به قدرت خرید و معیشت مردم کمک می‌کند.

وی با اشاره به تغییر شیوه پرداخت یارانه و پرداخت آن به تولیدکننده و مصرف‌کننده به جای پرداخت به واردکننده اضافه کرد: در شیوه قبلی که بدترین شیوه پرداخت ممکن یارانه بود، منابعی در اختیار عده‌ای قرار می‌گرفت تا از جاهای دیگر نهاده ها را تهیه و بین تولیدکننده ها توزیع کنند که نهاده‌ها به دست آنان نمی‌رسید، اما با شیوه جدید پرداخت یارانه فضا برای هر کسی که صلاحیت دارد جهت واردات نهاده‌ها فراهم شده است تا در اختیار تولیدکنندگان قرار دهد.

این مسئول اقتصادی همچنین خاطرنشان کرد: تغییر شیوه پرداخت یارانه سبب می‌شود تولیدکننده اگر می‌خواهد در داخل نهاده تولید کند، سرکوب نشود و تولید در کشور بهینه و رقابتی شده و تولید باکیفیت تر و ارزان‌تر می‌شود، در حال حاضر بیش از ۵۰ شرکت از وزارت جهاد کشاورزی مجوز دریافت کرده‌اند تا با ارز نیمایی واردات انجام دهند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار قزوین با اشاره به اجرای موفق مرحله نخست مردمی سازی یارانه‌ها در استان با کمترین تنش با کمک مردم و همراهی مسئولان ادامه داد: به دلیل همین موفقیت و توانمندی‌های مدیریتی، هوشمند سازی ارائه آرد به استان قزوین محول شد و طی دو هفته این طرح اجرا شد؛ تقریبا همه نانوایی‌ها به دستگاه مجهز شده‌اند و برای تک تک نانوایی‌ها حسابی در بانک سپه به نام دارنده پروانه کسب باز شده و دستگاه به آن حساب وصل و تطبیق اطلاعات انجام شده است.

به گفته پیله فروش؛ با اجرایی شدن طرح، خیال مسئولان از عدم عرضه آرد خارج از شبکه راحت می‌شود به دلیل اینکه انگیزه‌های اقتصادی برای فروش آرد خارج از شبکه دیگر وجود نخواهد داشت.

وی ادامه داد: با اجرایی شدن طرح، کارخانه‌های آرد که گندم را به قیمت آزاد از سازمان غله یا کشاورزان خریداری می‌کنند، به قیمت آزاد به حمل و نقل تحویل و حمل و نقل نیز به قیمت آزاد به نانوایان تحویل می‌دهد، با توجه به این امر نانوا باید به قیمت آزاد نان را بفروشد که دولت به جای گران کردن نان برای مردم، مابه التفاوتش را به قیمت شهریور ۱۴۰۰ پرداخت می‌کند و ۱۵ درصد هم پاداش به نانوا تعلق می‌گیرد که با اجرای این طرح علاوه بر مدیریت هوشمند در عرضه نان به مردم، فرایند هوشمند آرد هم رصد می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار قزوین به استفاده از ابزارهای اقتصادی و تشویقی برای نانوایان به جای بهره‌گیری از ابزارهای انتظامی، امنیتی و تنبیهی به عنوان سیاست‌های دولت اشاره و توضیح داد: هر تخلفی از سوی نانوایی رخ دهد به نام صاحب پروانه ثبت می‌شود و اگر جرائم صنفی اتفاق بیفتد به نام صاحب کسب اِعمال می‌شود در حالی که پایش اطلاعاتی‌ کامل از نانوایی‌ها صورت گرفته است.

خریداری مرغ مازاد مرغداران

این مسئول بیان کرد: با تدبیر سازمان جهاد کشاورزی تمام مرغ مازاد مرغداران به قیمت‌های مناسب خریداری و ذخایر بسیار خوبی برای نگرانی‌های احتمالی در زمینه مرغ و تخم‌مرغ خواهیم داشت؛ طبق برنامه وزارت جهاد کشاورزی مرغداران مطمئن باشند تمام جوجه ریزی‌هایی که از ۲۱ اردیبهشت ماه امسال انجام شده و حتی مرغ سایز نیز خریداری می‌شوند و هیچ نگرانی از بابت عدم فروش در بازار نداشته باشند.

گفتنی است در جریان این بازدید اسماعیل بخشی مدیر خبرگزاری فارس در استان قزوین با ارائه گزارشی به تشریح فعالیت های این مجموعه رسانه ای پرداخت.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قزوین استانداری هدفمندی یارانه ها تغییر شیوه پرداخت یارانه قیمت آزاد استان قزوین دانش بنیان پیله فروش نهاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۸۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی برای مستاجران

در حال حاضر با مصوبه شورای پول و اعتبار مبلغ تسهیلات ودیعه مسکن:

در تهران ۲۰۰ میلیون تومان در مراکز استان‌ها ۱۵۰ میلیون تومان در سایر شهرها ۱۰۰ میلیون تومان و در روستاها ۴۰ میلیون تومان است.

نرخ سود این تسهیلات ۱۸ درصد و دوره بازپرداخت آن ۶۰ ماهه است.

از سوی دیگر مطابق قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت وام ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن به‌صورت قرض‌الحسنه به خانوارهای مشمول پرداخت می‌شود.

به گزارش تسنیم، مطابق بخشنامه فروردین ماه امسال بانک مرکزی این تسهیلات مختص خانواده‌هایی است که از تاریخ اول فروردین ۹۹ به بعد صاحب فرزند سوم یا بیشتر می‌شوند.

بر این اساس پس از اعتبارسنجی متقاضیان و در صورت عدم تکافوی اعتبار آنها، به منظور تأمین رکن ضامن، مؤسسات اعتباری موظفند با توثیق حساب یارانه یا سهام عدالت متقاضیان یا بستگان درجه اول از طبقه اول آنها یا سایر دارایی‌های مالی وی یا تنها دریافت یک فقره سفته و یک نفر ضامن نسبت به پرداخت تسهیلات اقدام کنند.

طبق اظهارات ۳ روز قبل مدیرکل دفتر طرح‌های نهضت ملی مسکن وزارت راه و شهرسازی وضعیت پرداخت وام ودیعه با سود ۱۸ درصدی چندان مناسب نبوده و حدود یک میلیون نفر در صف دریافت تسهیلات مذکور قرار دارند.

سیداحمد خادمیان در این‌باره گفته بود: تاکنون یک میلیون و ۶۵۴ هزار و ۳۶ نفر از متقاضیان در سامانه tem.mrud.ir ثبت‌نام کرد‌ه‌اند که از این تعداد یک میلیون و ۴۶۹ هزار و ۸۷۵ نفر حائز شرایط دریافت وام ودیعه مسکن شناخته شده‌اند.

از این تعداد یک میلیون و ۳۳ هزار و ۳۰۵ نفر برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن به بانک‌ها معرفی شده‌اند و بانک‌ها با ۴۴۵هزار و ۶۸ نفر (۳۰ درصد) قرارداد امضا کرده‌اند.

وی تاکید کرد: با توجه به تکلیف قانونی، ضرورت دارد تا بانک‌ها پرداخت تسهیلات را به معرفی‌شدگان سرعت بدهند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اهتمام بانک کشاورزی به تحقق امنیت غذایی با مشارکت مردم
  • بهزیستی آسیب‌های اجتماعی نوظهور را شناسایی کند‌
  • تولید ۸۵ هزار تن مرغ در قزوین تا پایان سال جاری
  • بهزیستی باید آسیب‌های نوظهور و پررنگ را شناسایی کند
  • وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی برای مستاجران
  • رویکرد اصلی دولت حل قاعده‌مند مسئله حقوق و دستمزد است
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن
  • تولید ۸۷۰۰ تن تخم مرغ در واحدهای مرغ تخمگذار استان قزوین
  • فردا آخرین مهلت دریافت مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ است
  • خسارت سیل و تگرگ به مزارع کازرون